7.3.09

Taller de Marc Lògic al Colcpis

Aquest proper dilluns dia 9-3 comencem un taller de 12 hores sobre els Marcs Lògics al Col·legi de Sociòlegs i Politòlegs de Catalunya.
La veritat és que en tinc moltes ganes doncs ja ho vam intentar fa un any i no va haver-hi prou quòrum. Aquest any, en canvi, hi ha hagut un bon allau d'inscripcions, així que posarem en marxa un d'aquells tallers en els que proposo als alumnes de desenvolupar un projecte propi amb les tècniques que anem descobrint plegats a classe.

Tinc pendent des de ja fa massa temps un post sobre les bondats de l'Enfocament del Marc Lògic i em sembla que aprofitaré el taller precisament per fer-ne uns pocs, aprofitant la sinergia.

Per a qui no conegui la metodologia del Marc Lògic val a dir que és, per a mi, una de les més llamineres del conjunt de metodologies de la Gestió de Projectes, particularment en el camp de lo social (tot i que també es pot emprar en el món empresarial sense problemes).

El principal benefici que jo crec que en podem treure és molt senzill a priori, però molt més complex en una segona ullada: demostra inequívocament que els mitjans que escollim per assolir els objectius del nostre projecte són els més idonis per l'escenari que volem millorar.
Si ho rumiem pausadament, descobrirem que no hi ha cap altre mètode en la Gestió de Projectes que ens doni una informació tan clara i rotunda.

Així doncs...segueixin atents/es als nous posts relacionats amb aquesta metodologia tan fantàstica :-)