17.2.10

Gestió de projectes al CETT

Aquesta setmana he començat a impartir l'assignatura de Gestió de Projectes -amb la col·laboració del Ramon Serrat- pels alumnes del quart any del Grau en Direcció Turística. Tot i que és un perfil que ja conec des de fa un cert temps no podia pas evitar una certa impaciència en conèixer-los per veure si quadraven amb aquest perfil preconcebut que tenia. Val a dir que, ara que ja ens hem vist les cares, la percepció no pot ser més bona. Gent molt aplicada, atenta i amb ganes d'assimilar expertesa.

Com sempre, en aquestes primeres sessions, presa de contacte, repàs de conceptes bàsics i presentació velada dels tipus de dinàmiques que anirem treballant al llarg de l'assignatura. Què és un projecte?, quines en són les seves parts bàsiques?, com s'ordenen cronològicament?, com es manegen els equips de projectes?, què són les agendes encobertes?, etc.

En definitiva doncs, molt bones vibracions de cara a una col·laboració formativa nova per a mi que, de ben segur, resultarà tot un èxit tot i la novetat.