16.9.09

Comencem un altre curs a ESEC

Ja hi som, un altre cop, per tercer any, a ESEC Business School. Aquest any el repte és, sens dubte, consolidar els bon resultats obtinguts el darrer any i superar, si és possible, el nivell dels projectes presentats pels alumnes.

Com sempre, en les primeres sessions, dinàmiques per aglutinar-los i per donar-los embrenzida de cara a les properes sessions en les que hauran de treballar molt dur.

Aquí teniu a alguns/es dels alumnes del grup de matins:


I aquests són alguns/es dels alumnes del grup de tarda:


Com és habitual en una classe en la que la majoria d'alumnes venen de fora de Barcelona, n'hi ha que venen a aprendre i n'hi ha d'altres que venen a viure l'experiència de la llibertat i la festa contínua. No deixa de ser curiós que això ja es percebi des del primer dia. Si més no és útil veure-ho amb antel·lació per tal de poder fer-hi alguna cosa i ajudar-los a concentrar-se en els estudis.

Sempre ha estat per mi una gran experiència treballar amb gent jove i amb aquest perfil. M'ha obligat a adoptar mesures formatives més extremes de les que estic habituat i això sempre ha estat un repte i una font de coneixement i de noves experiències. Quan es diu que els professors són els primers que aprenen a les seves pròpies classes es deuen referir a això :-)

En qualsevol cas un plaer tornar a treballar amb aquesta gent i intentar ajudar-los a descobrir que poden arribar molt més lluny del que es pensen.