11.12.08

Comencem una nova edició al MPPS de l'IDEC


Un any més, i ja en van tres, he tingut la oportunitat de participar en el Màster en Polítiques Públiques de l'IDEC. Per a mi, participar-hi és tot un orgull, per molts motius, però n'hi ha un que destaca damunt dels demés: el perfil dels alumnes.

En pocs llocs em trobo, de manera recurrent, a gent tanta empenta, tantes ganes i tan disposats a aprendre i a adquirir nous coneixements. Avui ja he pogut copsar, en tan sols una sessió, que aquest grup no serà pas diferent dels anteriors. Hi ha hagut complicitat des del primer moment (que la instantània recull, ¡gracias Luis Miguel!) i no tinc cap dubte de que els projectes que desenvoluparan per avaluar l'assignatura em deixaran la boca oberta.

Amb grups així, un té molt clar el perquè es dedica a l'ensenyament.

P.D. No m'ho ha semblat a classe, però ara que ho veig en foto, sembla una roda de reconeixement de la poli! :-D

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bones,
Estava passejant-me pels recursos: webs, bibliografia... que em va proporcionar un fantàstic professor: Marc Àmbit; i quina ha estat la meva grata sorpresa quan he vist la foto amb alguns dels meus àntics companys (vaig finalitzar aquest mateix màster el passat mes de juliol), amb les anotacions d'un molt bon docent.
Us envio a totes i tots una abraçada, i aprofito per donar-te les gràcies Marc.

Marc Ambit ha dit...

Hombreeee! Joana! Qué tal? Recordo haver-nos creuat no fa massa alguns emails en els que em demanaves bibliografia sobre planificació o alguna cosa així, oi?

Moltes gràcies pels comentaris, no es mereixen.

Doncs ja veus que els teus ex-companys/es segueixen igual de guapos i eixerits :-)

Fins aviat!

Marc