30.6.08

Nou curs per a l'ICIC

Un veritable plaer, això és el que és per a mi començar avui mateix un curs sobre Gestió de Projectes per l'ICIC, l'Institut Català d'Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya. La seva tasca no només és necessària sinó que, a més, tenen ganes de fer-la bé. Imagino que aquest és el motiu d'endegar aquesta formació al voltant de les eines de l'eficiència i l'eficàcia de la Gestió de Projectes.

Estic segur que serà un curs fantàstic, tot i que, a priori, parteix amb un certa mancança d'hores lectives que potser ens faran anar una mica de bòlid.

En qualsevol cas, com deia, un plaer per a mi poder col·laborar amb ells.

11.6.08

Finalització del curs de Projectes al Colcpis


Ja està! Se m'ha fet extremadament curt, però ja s'ha acabat. Com sempre, alguns temes m'hagués agradat poder tractar-los amb més calma i profunditat, però el temps se'ns exhauria i no hi ha cabut res més.
Val a dir que, un cop més, he tingut moltíssima sort amb la colla d'alumnes que m'ha tocat, com ja ve sent costum en els cursos del Col·legi. Gent amb moltes ganes, curiosa, disposada i amb ganes de deixar-s'hi totes les neurones disponibles després d'un dia de feina.
Estic segur de que seguirem en contacte, ja sigui per email, per facebook o per twitter (o qui sap, fins i tot en la vida "real" :-). En qualsevol cas, aprofito aquestes línies per agraïr a tots/es ells/es la seva empenta i bon rotllo.

I ara, a començar a pensar en la propera edició i en com millorar-la! :-)